Ervaringen met het Dukan dieet

Het Dukan dieet is al een tijdje bekend en het is tijd om wat ervaringen te plaatsen (we hebben al ooit de ervaring van een Engelse vrouw geplaatst). We hebben het internet afgestruind naar ervaringen over het Dukan dieet.

“Ik ben me er in aan het verdiepen en ga maandag van start. Mijn buurvrouw doet het samen met haar man en het is heel goed vol te houden en je gaat als een trein. Ik heb voor de zomervakantie weight care gedaan en daarmee was ik 17 kg afgevallen. Er is wel weer wat aangekomen en ik wilde daar maandag weer mee beginnen. Maar ja, iets anders is ook wel weer motiverend. Dus ik ga er voor! Jij ook?”

“Zo, halverwege 2e dag en ik moet zeggen dat het goed te doen is. Was van gister 1,4 afgevallen, dat beloofd wat! Voel me gelijk weer lekker zelfverzekerd. Ben jij al begonnen? Wat voor informatie heb je gevonden, want ik kan alleen wat in het buitenland vinden en dan is het nog niet echt duidelijk.”

“Kijk en daar doen we het allemaal voor nietwaar. Ben vandaag begonnen en moet je zeggen dat ik dit een prima dieët vind. Ga eens kijken of ik mijn 10 kilo eraf kan krijgen. Ben wel super gemotiveerd. Wil ze er gewoon niet aan hebben zitten en daar zal ik iets voor moeten doen. Ga er helemaal voor en hoop dat ik een oude broek ook weer eena aan kan. Ben net als jij niet veel te zwaar hoor. Weeg 73 en wil naar 63. Of zoiets. Gaat ons lukken. Sterkte en volhouden.”

“Zou ook met het Dunkan dieet willen beginnen, maar hebben jullie dan het boek gekocht ?
Of hoe gaan jullie te werk ?”

“Ja ik heb het boek gekocht en inmiddels 3 kilo kwijt. En heel goed te doen omdat je genoeg mag eten. NU allen nog even doorzetten. Wens je succes. gewoon doen en goed t boek lezen”

“Sinds 3 november ben ik begonnen met het Dukan dieet. Ik hoef niet zo heel veel af te vallen, maar heb de afgelopen jaren al zoveel dieeten gedaan, dat ik eigenlijk van geen 1 dieet meer afviel. Ik ben 1,65 en woog 67 kilo. Ik wilde graag afvallen naar 63 kilo. Voor de aanvalsfase heb ik 3 dagen eiwitten gedaan en was toen 1,8 kilo afgevallen. Vervolgens nog 3 weken alternatieve fase. Wat heerlijk om weer groente te mogen eten. In deze fase ben ik afgevallen tot 62,7. Nu ruim 1 week aan stablisatiefase. Heerlijk weer brood en fruit. En ik val nog steeds af. Inmiddels weeg ik 62 kilo. Ik kan me de tijd niet meer heugen dat ik dit woog. Op donderdag houd ik nog steeds eiwit dag en dat gaat me gemakkelijk af. Wat ik met name fijn vind aan het dieet is, dat je geen honger hebt. Je kan met eiwitten blijven eten tot je vol zit. Normaal kan ik ook niet zo makkelijk water drinken, maar van dit eiwit dieet krijg je vanzelf dorst, zodat je wel drinkt, ook in deze koude periode. Ik kan iedereen dit dieet aanraden. Het is goed te doen. Succes allemaal, die er nog aan gaan beginnen.”